Zilver Armband Kopen Voor Uw Vrouw Als Cadeau!

Bij het uitkiezen van een cadeau zoals een nieuwe armband heb je over het algemeen een rijk assortiment tot je beschikking. Er zijn tal van verschillende modellen en soorten verkrijgbaar. Tevens de materialen verschillen, waardoor je telkens voor een andere look kunt gaan. Voor speciale gelegenheden waarbij je netjes voor de dag moet verschijnen, lenen armbanden van edelmetaal zich uitstekend. Denk hierbij aan de gangbare elementen als goud en zilver. Waar goud opzichtig en krachtig overkomt, haal je met zilver meer verfijning in huis. Een zilveren armband zal een andere uitstraling geven dan wanneer je deze in goud uitkiest.

 

Koelere look

Het zilver geeft een koele look doordat het zilver koud is waar goud warm is. Het zal hierdoor verfrissing geven, wat je tot een sprankelende verschijning maakt. Ook kun je een armband van zilver van kleur, bovendien gemakkelijker overdag kunnen dragen. Het oogt minder royaal, waardoor het ook gewoon in alledaagse omstandigheden uitstekend gedragen kan worden. Zo verdwijnt een armband, zilver bewerkt, niet onnodig in de kast. Het is hierdoor een goede aankoop, waar je volop van kunt genieten.

 

Goud of zilver type

Er is een rijk aanbod aan zilver- of goudkleurige armbanden. Om te ontdekken of zilver ook daadwerkelijk bij je past, kun je een test doen. Je zult eerst moeten achterhalen of je een koele of warme huidtint hebt. Hier kom je achter door te kijken naar je huid op een plek waar de aderen duidelijk zichtbaar zijn. De kleur van de aderen geeft aan welke ondertoon je huid heeft. Zijn deze blauw dan heb je een koele ondertoon en zijn ze meer groenig getint dan heb je een warme ondertoon. Ook je huid zal dan meer geel dan roze ogen. Een koele ondertoon vraagt om zilver. Dit staat hier prachtig bij. Zo weet je zeker dat een zilveren armband een goede keuze is.

 

Altijd te dragen

Zilveren armbanden zijn ideaal voor elke situatie. Ongeacht wat de modetrends zeggen op dat moment, zilver staat overal bij. Het geeft extra sparkel aan je outfit en het overtuigt iedereen van je gevoel voor stijl. Op een niet ‘over de top’ manier creëer je zo toch klasse en stijl, zonder dat het te veel wordt. Je kunt het combineren met casual uitgaanskleding, waardoor het toch lijkt alsof je zorgvuldig aandacht hebt besteed aan je verschijning. En een armband, zilver gekleurd, naar het werk, toont dat je belang geeft aan je eigen verzorging en jezelf serieus neemt. Bekijk de website van de Armbandenwinkel voor inspiratie.